Akademija

Si Brows Academy

Microblading edukacija

Microblading

Ova metoda otklanja nedostatke obrva, ali ne daje efekat večernje šminke, već naglašava njihov prirodan izgled čineći ih savršenim. Microblading, kod nas poznatiji kao japansko iscrtavanje obrva, jeste ručno iscrtavanja dlačica odnosno iscrtavanje pomoću mikrooštrice kojom se se pigment unosi plitko pod kožu, stvarajući efekat podjednakih, gustih i, jednom rečju, savršenih obrva.

Basic kurs

Iscrtavanje obrva japanskom metodom

Pored teorijskog dela, kurs sadrži učenje o merenju obrva šestarom, iscrtavanju obrva, iscrtavanju olovkom, biranju oblika obrve i boje i aplikovanja u kožu. Tom prilikom koristimo veštačku kožu (gumu), kao i rad na živom modelu.

Cena kursa: 59.900,00 RSD

Perfekcijski kurs

Si Brows Academy

Kurs je namenjen osobama koje već imaju iskustvo u radu s japanskom metodom iscrtavanja obrva, ali žele da usavše znanje i nauče nove metode kojima će postići prirodniji nivo iscrtavanja dlačica. Takođe, obuka obuhvata usavršavanje novim bojama, senčenja i učenje puder, shading i bold tehnike.

* Puder tehnika – podrazumeva blago, polutransparentno senčenje na vrlo maloj dubini, zbog čega obrve izgledaju gušće, punije i negovanije.
* Shading tehnika – sve je popularnija i sve se više primenjuje u kombinaciji s dlačicama.
* Bold tehnika – trajna šminka obrva danas je jedna od najpopularnijih zahvaljujući svim prednostima koje pruža.

Cena kursa: 59.900,00 RSD

Permanent Makeup kurs

Trajna šminka

Trajna šminka je zapravo vrsta tetovaže kojom se boje unose pod kožu. Nanosi se specijalnim aparatima i, naravno, specijalnim bojama koje je odobrila Svetska zdravstvena organizacija, a sprovodi se u sterilnim uslovima. Služi i u korektivne svrhe, rešava poblem depigmentiranih usana, ožiljke na usnama, povećava obim i koriguje oblik. Na kursu se uči mešanje boja, iscrtavanje, a omogućen je i rad na modelu. Akcenat kursa jesu baby eyeliner i pune usne.

Cena kursa: 59.900,00 RSD

Prijava za kurs

063 210 300

radno vreme: 10:00 – 19:00

Adresa:Cvijiceva 41
Beograd, Srbija

Email:
office@sibrowsacademy.rs